‘Hallo wereld”

Afbeelding van WhatsApp op 2023-12-16 om 143222_4a099eadjpg15 december ’23 ‘Hallo wereld”

De dames groeien voorspoedig en worden steeds meer hondjes. Af en toe horen we uit de werpkist een geluid komen dat op een blafje lijkt.

Eergisteren zagen we hele kleine spleetjes, gisteren waren het echte spleetogen en vandaag kijken ze alle vier de wijde wereld in.

De eerste stapjes zijn ook een feit. IJverig wordt er geprobeerd om op de pootjes te staan en te stappen. Met als resultaat omrollende pupjes en botsingen tegen elkaar aan. Heel grappig om te zien.

Bella is wat vaker buiten de werp kist te vinden maar ze houdt de kleintjes goed in de gaten. Berry die erg nieuwsgierig is mag niet in de werpkist kijken, Bella jaagt hem dan razendsnel weg.

Wanneer Bella de kist in komt dan slaan de pups meteen hun slag, het vechten om de beste tepel begint. Na het drinken liggen de pups een voor een lekker op de rug uit te buiken. Blote bolle buikjes lekker onder de warmte lamp.

Wie is wie:

Inmiddels hebben we ook geboorte aangifte gedaan. De pupjes moeten dan worden ingeschreven onder naam.

We noemen ze eigenlijk nu roze-paars-groen en geel maar wilde ze toch een echte naam geven.

Natuurlijk willen beide kinderen namen kiezen wat tot al veel discussies leidde. Doen we dezelfde letter, of in een bepaald thema, korte naam of lange naam……

Op de valreep besloten alle vier 1 naam te kiezen waarbij iedereen een letter kreeg a-b-c of d

En dit is het geworden:

Antje ‘het zwarte schoffie’

Bettie ‘het zwarte schoffie’

Carla ‘het zwarte schoffie’

Donna ‘het zwarte schoffie ‘