Kraambezoek!

Kraambezoek!


Dit weekend stond in het teken van kraambezoek, en het ontmoeten van de nieuw baasjes.

De dames hebben zich voorbeeldig voorgedaan. Wat zijn het alle vier leuke lieve pluizige schatjes.

De ene wat pittiger dan de andere. In gewicht wordt het verschil steeds kleiner, in karakter is hier en daar wat verschil te merken. Maar alle vier pittige dames.

De kleine paarse met een grote attitude, gaat zelfs niet voor Berry aan de kant. Sterker nog, als die de andere kant op kijkt even snel in zijn poot bijten en daarna parmantig kwispelend bij hem voorbijlopen, om je vervolgens snel om te draaien en naar hem toe te rennen. Berry die het dan dus op een lopen zet omdat hij zich een hoedje schrikt! Ook speelgoed wordt van links naar rechts gesleept, of gestolen van een van de zussen.

Het gele meisje die zich piepend laat horen om te proberen uit te kennel te mogen. Hier en daar heeft ze daarmee best wel succes als de kinderen in de buurt zijn. Deze dame vindt het erg leuk om alles nat te maken door met de poten in de drinkbak te scheppen en dan door de kennel heen te rennen. Of zeiknat op een van je zussen ploffen dat is ook grappig.

De roze dame, die als een soort bulldozer tussen haar zussen in ploft als ze liggen te slapen en ze aan de kant beukt als er gegeten of gedronken wordt. Het water dat zus geel knoeit is lekker om in te rollen, zo dan ben ik tenminste ook nat.

Het groene meisje die het speelgoed zo leuk vindt, met haar pootjes tegen de baby mobiel duwt om vervolgens de beestjes te vangen. Huppel de puppel als een konijn de ren door en lekker lang uit tukken.