VIEZERIKEN…..

VIEZERIKEN…..


Wij puppies zijn super schattig maar wij zijn ook echte viezerikjes! Een waterbak, daar spring je met pootjes in, om vervolgens overal waar je kan komen natte pootafdrukken te zetten. Daarna gooi je de hele bak gewoon over de vloer en even erdoor rollen dat is ook leuk!

Soms krijgen wij brokjes te eten, die zijn wel lekker maar daarmee blijft het veel te schoon. Gelukkig krijgen we ook een paar keer per dag vlees te eten. Dat vlees daar kun je zo lekker doorheen banjeren! Als we samen eten dan kun je ook je zus er in duwen met haar kop. Mama komt dan snel om de restjes op te eten en om ons schoon te likken.

Nu wij brokjes eten hebben we ook echte drollen! Die schieten zo je poepert uit! En die drolletjes zijn supergrappig speelgoed. Dus voordat mama of de baas er zijn om het op te ruimen, pak je die drol en ren je er keihard mee weg.

Helaas komt de baas steeds veel te snel om alles op te ruimen, dat is nog leuker, want dan hebben we ook een paar voeten om mee te spelen.

Plassen doen we wel al netjes op de puppypads, maar soms mik je er toch net naast, tja……ook daarvan kun je prima pootafdrukjes achterlaten….

Je kunt je wel voorstellen dat de baas onze pootjes regelmatig afspoelt… onder de kraan…..brrrrr ..koud water.